Design a site like this with WordPress.com
Kom igang

Berg Trampoliner

Hvorfor en Berg Trampolin

Hvis du en gang har mærket forskellen på en Berg Trampolin og an standard model, er du overhoved ikke i tvivl om hvilken type trampolin du vil have. Det svare lidt til hvis du først prøver en billig kina Airtrack og senere en H15 Airtrack Talent Trainer fra GymPlay. Det er simpelthen en verden til forskel. Kvaliteten af duen du hopper på, tykkelsen af stålrammen omkring trampolinen, og de guld belagte twin spring fjedre gør at den følges meget mere behagelig at hoppe på. Du betaler noget mere for en Berg trampolin, men levetiden er også meget længere og du vil få meget mere glæde af den, sammenlignet med en billig trampolin fra Toy’s R’ Us eller Silvan. Det smarte ved Berg trampolinerne er at de fås både som almindelige, som inground og som flatground, som på billedet herunder. Som du kan se, så tager en flatground trampolin sig rigtig godt ud i haven, sammenlignet med dem på ben. Du finder Berg trampoliner hos forhandlere som GymPlay I Danmark.
Køb Berg Trampoliner hos GymPlay

Berg Ultim Elite FlatGround Sports – den ultimative trampolin

Øverst på mange trampolin elskeres ønskeseddel finder man ofte Berg Ultim Elite FlatGround Sports, som er en virkelig lækker trampolin fra Berg. Det er en Flatground trampolin i ypperste kvalitet og med en uovertruffen hoppehøjde. Som noget helt specielt ved denne model, har du mulighed for at udvide den med en Aerowall, som gør du nu også kan hoppe vertikalt. Dette giver mulighed for nogle helt utrolige spring kombinationer, som er ufattelig sjove både at udføre og se på. Det kræver dog en hvis mængde færdighed at benytte en Aerowall ordentlig. Er pengene ikke noget problem, Er en Berg Ultim Elite den ultimative flatground trampolin og den bedste trampolin jeg har prøvet. Ikke just en begynder trampolin, men har man lidt erfaring får du ikke en bedre model. Du finder den hos online forhandlere som: Berg ultim elite trampolin.

Berg Elite InGround med Airflow og Twin Spring

En anden virkelig god Inground trampolin er Berg Elite der lige som Ultim Elite trampolinen har et unikt design der giver mindre luftmodstand og dermed højde hoppehøjde. Den har også de berømte Gold Spring fjedre, der sikre en god hoppehøjde og god holdbarhed. Denne model kommer med et DELUXE sikkerhedsnet, som sikre du ikke risikere at hoppe ud over kanten og giver dermed en ekstra sikkerhed. Dette er også en virkelig god trampolin, men desværre også i den lidt dyre ende. En standard Berg Elite InGround trampolin ligger typisk på omkring de 10.000, men så får du også en uovertruffen kvalitet og en trampolin som tager sig godt ud i din have.

Berg Champion InGround Trampolin

Hvis du går noget ned i pris, så finder vi en model som Berg Champion InGround Sports, som er nogle glimrende trampoliner til prisen. De koster typisk det halve af hvad overstående model koster, og giver også en virkelig god hoppe oplevelse. I modsætning til en Flatground trampolin, stikker kanten på denne model lidt op, ikke så meget at det gør noget, men den er alligevel lidt mere synlig end en Flatground model. De fleste gymnaster vil få rigtig meget glæde af en Berg Champion InGround Trampolin, og få en model som holder i rigtig mange år, hvis man blot passer lidt på den. F.eks. ved at benytte et Berg cover i de perioder hvor man ikke benytter trampolinen.

Billig Berg trampolin – Favorit

Vil du have en god og billig trampolin i høj kvalitet, så er en Berg Favorit et oplagt valg. Det er en af de billigste Berg trampoliner, men stadig i en kvalitet som langt overgår hvad du normalt ser af trampoliner. Dette er en standard type med stålfod, og ikke en Inground eller Flatground som overstående modeller. Den kommer i 3 forskellige størrelser hvor den mindste på 330 cm kan fås for omkring 3.500 kroner. Så er vi nede i en pris hvor de fleste der ønsker sig en god og billig trampolin kan være med. I forhold til en til 1.000 er den måske ikke billig, men hvis man tager størrelse og kvalitet med i udregningen så vil jeg dog stadig kalde det en billig model. Du kan godt mærke forskel på om du hopper på en Berg favorit eller en Ultim Elite FlatGround Sport, men der er næsten større forskel på en billig trampolin fra Bilka til 1.200 kroner og en Berg favorit. Så vil man ikke bruge alt for mange penge på at anskaffe sig en god trampolin, og skal den ikke absolut være nedgravet, så vil jeg anbefale en Berg Favorit.

Ud over overstående trampoliner, så er der masser af andre spændende Berg Trampolin. Tag et kik på f.eks. GymPlay.dk og se alle de mange kvalitets modeller som kan købes her i Danmark. Jeg har ikke selv prøvet alle trampolinerne fra Berg endnu, men har dog prøvet de modeller som ses her på siden og kan bestemt stå inde for dem.

%d bloggers like this: