Design a site like this with WordPress.com
Kom igang

GymPlay Airtracks

Hvorfor en GymPlay Airtrack?

Som vi også så med Berg trampoliner, så er der også stor forskel på om man køber en GymPlay Airtrack eller en standard no name model. Ikke alene er kvaliteten på GymPlay Airtracks betydelig højre, de kommer f.eks. med deres specielle dobbelt rail teknologi som giver en ekstra lang holdbarhed, men kommer i slidstærke materialer, hvor man virkelig kan se der er kælet for alle detaljerne.
Udover at du køber en Airtrack i top kvalitet, får du også hos GymPlay rigtig god support. F.eks. dyrker flere af deres ansatte selv gymnastik med Airtracks, hvilket gør at de kan give dig den helt rigtige rådgivning når du skal købe en.
Men lad os tage et kig på nogle af de mere populære GymPlay Airtracks til hjemmet og gymnastik foreninger.

Læs også: Hvorfor købe en GymPlay Airtrack?

Airtracks

Airtracks fra GymPlay er efter min mening nogle af de bedste air tracks til hjemmet og haven. Det at du har mulighed for at købe 2 på 3 meter og så bruge dem hver for sig inden for, men når du kommer ud have så sætte dem sammen med en velcro connector og benytte dem som en lang 6 meter Airtrack, syntes jeg er helt genialt. Vi har nemlig ikke pladsen til en 5 eller 6 meter model inden for, men masser af plads i haven. Og børnene har nået det niveau hvor en 3 meter begynde at føles lidt for lille. Selv med et springboard og en landingmat. 3 meteren er rigtig fin til at øve enkelte spring eller små serier, men du får ikke samme muligheder som på en 5 eller 6 meter model.

H30 Airtrack Pro – den ultimate Airtrack

Vil du have noget af det bedste inden for Airtracks, så kunne et godt vælg være en H30 Airtrack Pro fra GymPlay. Denne model er hele 30cm høj, hvilket giver et exceptionelt bounce og med en længde på hele 6-15 meter, er der plads nok til at lave selv de mest avancerede spring serier. Typisk benyttes Airtracken her til elite gymnaster eller sportshaller, men er også et godt valg til dig som blot vil have det bedste inden for Air tracks og er ligeglad med prisen. Det er nemlig ikke en af de billigste Airtracks, da den koster fra 15.000 og op efter.

Læs også: Airtrack eller Trampolin?

H15 Airtrack Trainer

Hvor H30 Airtrack Pro hovedsageligt henvender sig til meget erfarne gymnaster eller sports klubber og lignende, så er en H15 Airtrack Trainer et rigtig godt valg til både nybegyndere og øvede gymnaster. Med en højde på 15 cm får du rigelig med bounce til at tilfredsstille langt de fleste. Du har mulighed for at vælge en længde på 3-6 meter, hvilket passer til både inden for i hjemmet eller ude i haven. En rigtig god all around Air track, som alle bortset fra de mest erfarne Airtrack brugere vil få rigtig god glæde af. Prismæssigt ligger vi her på cirka 4.000 og op efter. Så omkring samme pris som en god cykel koster.

GymPlay Airtracks eller en billig Airtrack?

H10 Airtrack Trainer

Vil du have en god og billig Airtrack, så er en H10 Airtrack Trainer et rigtigt godt valg. Med en tykkelse på 10cm er det en god begynder Air track, som er utrolig stabil og nem at bruge. Den giver ikke samme bounce effekt som 15 eller 20 centimer modellerne, men stadig nok til at du vil kunne udføre spring som du ellers ikke ville kunne lave. Længden variere fra 3 til 5 meter, hvilket gør den ideel til hjemmet eller haven og prisen er helt nede i omkring 2.000,. hvor de fleste kan være med. Har man dyrket spring gymnastik i nogle år eller er du over 17 år, så ville jeg nok vælge en h15 eller h20 model i stedet for en H10, da du her får lidt mere hjælp til at lave dine spring, og lidt flere muligheder. Til alle andre, vil en H10 som denne være et rigtig godt valg, som jeg er sikker på du vil få mange gode timer til at gå med at dyrke gymnastik på den. Mine egne børn savner dog de ekstra 10 cm når de bruger deres gamle H10 frem for den nye H20 model. De ekstra centimer giver noget mere bounce, hvilket gør at den store model er sjovere at bruge, når man har nået et hvis niveau. Der er dog mange som aldrig vil komme der til, hvis de ikke allerede går til gymnastik, og her vil H10 modellen stadig være det bedste valg.

Udover disse 3 modeller findes der en del andre Airtracks fra GymPlay, du kan se flere eksempel inde på deres hjemmeside her på gymplay.dk. Men udover GymPlay modellerne, er der også en del andre typer af Airtracks. Grunden til at jeg har valgt at fokusere på GymPlay modellerne, er at kvaliteten og supporten her er helt i top, og du får et produkt som du bestemt vil være tilfreds med. Jeg har prøvet et par af de billige kina Airtracks, og blev temmelig skuffet begge gange. Det er bare ikke det samme, og derudover ved du ikke hvilke materialer de er lavet af. Overstående modeller er EU godkendte og overholder alle Europæiske krav, så derfor vil jeg ikke være bange ved at lade mit barn bruge en af disse.
Er du nybegynder eller ikke så gammel, så er en H10 model er virkelig godt valg, som du vil få glæde af i flere år. Er du dermed ved at være færdig som teenager, eller en øvet gymnastik, så vil en H15 eller H20 model være et lidt bedre valg til dig. Til de helt dygtige eller idræts foreninger så er H20 eller H30 modellen det oplagte valg.
Husk at hvis du køber en Airtrack og gerne vil have den lidt længere, så har du på GymPlay modellerne mulighed for at sætte et springboard eller 2 på, som forlængeren den med cirka en meter i hver ende. Det fungere faktisk ret godt, og er en nem og billig måde at få en længere Airtrack på.

Hvorfor vælge en GymPlay Airtrack

Der er flere grunde til at jeg ville vælge en Airtrack fra det danske firma GymPlay. Som nogle af de eneste på marked har de gjort en hel del ud af at fremstille en så grøn Airtrack som muligt.
Det vil sige en Airtrack som er fri for tung metaller, phthalater og andre skadelige kemikalier som der findes i langt de fleste Airtracks du kan købe.
Dermed er du sikker på at dit barn ikke udsættes for farlig kemi når han eller hun bruger Airtracken.

En anden grund til at jeg ville vælge en GymPlay Air track er kvaliteten er rigtig god. Udover at være fri for kemikalier så er hver Airtrack håndlavet og fremstillet af kvalitets produkter hele vejen igennem.
Dette giver en Airtrac som både performer rigtig godt, men også har en lang levetid og kan holde til lidt af hvert.
Hvis du prøver en af de billige Airtracks du kan købe i nogle af de lokale butikker og en høj kvalitets Airtrack, så vil du tydelig kunne mærke en forskel. Det svare lidt til hvis du først prøve en af de billige trampoliner fra Hjem og Fix og så efterfølgende træder op på en Berg trampolin. Her er der også en verden til forskel.

%d bloggers like this: