Gør gymnastik lidt sjovere med en Airtrack

Du dyrker gymnastik og syntes at det er ret sjovt at lave flik flak, vejrmøller, kraftspring og den slags. Men ved at lave dem på en Airtrack bliver de faktisk endnu sjovere. Læs her lidt mere om hvorfor du bør anvende en Airtrack eller trampolin når du dyrker gymnastik.

Få mere højde på dine spring med en Airtrack

For langt de fleste er den største fordel ved at bruge en Airtrack frem for en standard gymnastik måtte, at du får lidt ekstra højde på dine spring. De ekstra 10-30% er som regel nok til at du nu kan lave den baglands salto som du ellers ikke har kunne klare på andet end trampolinen. Eller at du nu kan lave 2 saltomortaler i luften frem for blot en enkelt. I takt med at du bliver bedre til at bruge Airtracken, vil du opleve at du kan lave komplekse spring serier som før ikke var muligt. Så ikke alene er en Air track et godt redskab til at lære de spring som normalt er ret svære for dig på gulvet, men det er også er rigtig sjovt stykke gymnastikudstyr til at lave øvelser som ikke er muligt uden.

Airtrack i haven fra Gymplay

Vælg den rigtige Airtrack model

Det gælder om at vælge den Air track model som passer til dit niveau. Vælger du en som er for lav i højde, får du ikke den højde på dine spring som du gik efter. Vælger du en som er for kort i længden, vil du ikke kunne lave de fede spring serier som du ønskede. Vælger du en for stor Airtrack, vil du måske syntes den er for klodset eller tung at slæbe ud og ind i haven selv. Derfor er det vigtigt at du vælger den som passer til dig i højden. Du kan se eksempler på forskellige modeller og læse mere om hvilken højde der passer dig her på Vælg den rigtige Airtrack model

Pige på air track flipz fra Gymplay

Airtrack også til sjov og leg

En Airtrack kan også bruges til andet end blot gymnastik træning. Mange benytter også deres Airtracks til sjov og leg. F.eks. ved at sprøjte vand på dem og bruge som en slide. Eller som en kæmpe luftmadras i poolen eller badelandet. Har man venner som også har en Air track, er det rigtig sjovt at sætte dem sammen, og lave nogle kæmpe baner hvor man virkelig har mulighed for at lave nogle vilde spring kombinationer. Ellers er det også muligt at benytte den som luftmadras hvis der kommer gæster og man ikke lige har nok sove pladser. Flere trampolin parker har også opsat Airtracks, hvor kommende gymnaster kan afprøve deres færdigheder eller teste spring på en lidt anden måde end i trampolinerne.

Læs også: Airtrack og trampoliner på Hotfrog

Airtracks til elite gymnaster

Som elite spring gymnast kan du også får stor glæde af en Airtrack. På de større modeller har du mulighed for at lave spring serier med endnu mere højde på en normalt, hvilket giver nogle helt nye muligheder. Det gør det både sjovere at bruge frem for et gymnastik gulv, men det gør det også mere interessant at se på som tilskuer. Derfor ser vi også en stor stigning i gymnastik konkurrencer hvor Airtracks benyttes.

Airtrack til hjemmet

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Create your website with WordPress.com
Kom igang
%d bloggers like this: