Design a site like this with WordPress.com
Kom igang

Billig Airtrack

Som forældre med børn der interessere sig for gymnastik, er du sikkert ofte blevet plaget om at købe en Airtrack til dit barn. Men en god Air track kan nemt koste 3-4.000 kroner, hvilket for mange forældre er en stor udgift til deres barns hobby. Men hvad gør man så, som en forældre der gerne vil opfylde sit barns behov? Hvor finder man en billig Airtrack? Lad os se lidt nærmere på de forskellige muligheder inden for billige Airtracks som måske er relevante for dig som køber.

Billig brug Airtrack

En måde at skaffe en billig Airtrack på, kunne være at købe en brugt model. Ofte kan du finde billige Airtracks på sider som Gul og Gratis eller Den Blå Avis. Her er det som regel en del penge at spare, sammenlignet med at købe en ny model. Ulempen ved at købe brugte billige Air tracks, er at du ikke helt ved hvad stand den er i. Selvom den ser fin ud på billederne, kan den godt være slidt i bunden eller i syningerne. Især de helt billige modeller har ikke den bedste holdbarhed og er derfor ikke nogle man bør købe brugt. Gå i stedet efter kvalitets modellerne som f.eks. en GymPlay Airtrack. En anden ulempe ved at købe brugt, er at det ofte er tale om nogle lidt ældre modeller, som måske ikke har samme performance eller features som de ny modeller har. Så den skal du også lige have i mente hvis du køber brugt. Læs mere: Airtrack til sport og fitness

Køb de billige modeller

Det er heldigvis stadig muligt at finde en god billig Airtrack ny her i Danmark. F.eks de smarte Airtrack FlipZ som kan købes for omkring 2.000 kroner. Det er tale om en standard 3 meter model, med 10 centimeter i tykkelse, i en god solid kvalitet. Efter min mening den bedste af de billige Airtracks på det danske marked. Flipz er en rigtig god begynder Air track til dem som gerne vil i gang med Air tracks uden at bruge en formue på det. Den er god til både enkelte spring og små serier af spring. Til større mere komplekse spring serier, er de 3 meter ikke altid nok, og lidt ekstra tykkelse ville heller ikke gøre noget. Det er dog langt de færreste Airtrack brugere, som når et niveau hvor 3 meteren begynder at blive for lille. Derfor er en model på 3-4 meter i længden og 10 cm i tykkelse ofte det mest ideelle valg til nye brugere. Men mindre personen som skal bruge den, allerede har nogle år på bagen som gymnast eller cheerleader, så ville jeg nok overveje en 4-6 meter og 15 cm i tykkelse. Dette vil give lidt mere bounce og højde på springene og en lang nok Airtrack til at det er muligt at sammensætte forskellige komplekse spring. Læs mere: flipzairtracks.com – Billig Airtrack modeller
Airtrack FLipz fra Gymplay

Køb billige Airtracks fra udlandet

Hvis du kikker på udenlandske sider, som eksempelvis Amazon, Wish eller Aliexpress, så finder du en del billige Airtracks. Typisk er størrelserne mindre end de danske standarder, hvilke vil give en dårligere oplevelse for brugeren. De er ofte ikke CE godkendte, så du ved ikke hvilke kemikalier og ftalater de indeholder. F.eks har der været episoder med børn som har fået stød ved at pumpe en af disse Air tracks op med en ikke godkendte automatisk pumpe. En anden ting man skal være opmærksom på ved at bestille fra udlandet, er at hvis det er uden for EU, så kommer der diverse afgifter på, så Airtracken hurtigt kan blive 10-20% dyrere end hvad du regnede med. Og så er den måske ikke længere helt så billig. Jeg har venner som har bestilt denne type lav pris Air tracks, og det har ikke været en success for dem. Kvaliteten er bare ikke den samme, og det kan man tydelig mærke når man bruge den. Så personligt ville jeg ikke gå denne rute og prøve at finde en billig Airtrack men i stedet se, om der ikke er nogle danske modeller på tilbud, eller evt. købe en brugt.
Billig Air track fra Wish

Airtrack Tilbud

Ret ofte er det muligt at finde de gode tilbud på Airtracks. Især hvis du ikke står og skal bruge en her og nu. Er du ude i god tid og har lidt tålmodighed, så er der penge at spare på sin Air track. De forskellige forhandlere har løbende udsalg. Især op til jul eller til black fridag kan der være mange penge at spare på en Airtrack. F.eks. har jeg før set modeller nedsat med op ti 40% på Black Friday, så er da en besparelse der vil noget. Ellers kunne et godt råd være at tilmelde dig nyhedsbrevet hos et par af de forhandlere som har en model du er ude efter, og på den måde få besked når der er kampagner og andre tilbud. Evt. følg deres Facebook/Instagram og få besked når der er nedsatte produkter. Det var den teknik jeg selv brugte da jeg købte en billig Airtrack til min søn her tidligere på året.

Fordele ved en billig Airtrack

Der er mange gode grunde til at købe en billig Airtrack frem for at betale 4-5.000 for en af de dyre modeller. Måske er dit barn lige startet til gymnastik, og du mener en Airtrack vil være det rigtige redskab til at forbedre barnets evner inden for gymnastik. Men du er alligevel lidt usikker på om alt det hele gymnastik blot er en dille eller noget lidt mere seriøst. Eller at dit barn i uger har plaget om at få en Airtrack fordi Lone i nummer 8 har en og den er altså rigtig sjov at lege på. I tilfælde som disse vil det ofte give mere mening at købe en brugt Air track eller en billig Airtrack frem for at smide alt for mange penge efter en premium model. Hvis du på et senere tidspunkt vurdere at dette er faktisk noget som dit barn også kommer til at bruge meget i fremtiden, så sælg den brugte og køb en i god kvalitet og i en lidt større størrelse end den billige i startede ud med. Denne strategi passer også perfekt med at efter en 4-6 er man typisk også vokset fra en begynder Airtrack og begynder at være interesseret i at opgradere til en større model. I denne opgradering bør i også overveje at anskaffe en som senere kan udvides med forskellige former for ekstraudstyr som springboards, landingmats, incline mats osv.

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: