Berg Trampoliner til haven

Er du på udkig efter en ny trampolin til haven? I denne artikel ser vi lidt nærmere på hvorfor du med fordel kan vælge en Berg trampolin frem for en af de almindelige billige trampoliner til haven. Berg er et af de førende brands inden for trampoliner og lige nu nogle af de mest populære havetrampoliner i verden. Især deres inground og flatground modeller er rigtig smarte og diskrete. Men lad os se lidt på hvilke fordele der er ved en Berg fremfor andre trampolin brands.

Læs også: Find den bedste trampolin

Berg trampoliner er sikre

Selvom det er sjovt at hoppe på en trampolin, så kan det også være farligt. Derfor er sikkerhed en af de ting som berg sætter stor fokus på. Faktisk den vigtigste i følge dem selv.
Men hvad gør de lige for at sikre at man ikke kommer til skade når man benytter en Berg trampolin? Bl.a. nogle af følgende tiltag.

  • Alle trampoliner – inklusiv tilbehør – er udviklet og designet med sikkerhed i tankerne. Hver trampolin er f.eks. testet grundigt inden den forlader fabrikken.
  • Hver BERG trampolin er beklædt med en beskyttelse kant, som dækker alle fjedre og metalkanter.
  • Selve trampolin rammen er udstyret med flere stærke samlings nitter, som sørger for en stærk og robust ramme der kan holde til lidt af hvert, og sørger samtidig for at stabilisere benene – både under brug og under flytning af trampolinen.
  • Til alle trampoliner er det muligt at få forskellige typer af sikkerhedsnet, som sikre at brugeren ikke falder ud over kanten af trampolinen.

Uovertruffen kvalitet på Berg trampoliner

Berg trampoliner er designet til at kunne bruges ude i have i rigtig mange år. Du har sikkert prøvet at købe en billig trampolin til haven og allerede efter 2 år begynder du at kunne se hvordan den går til, på grund af det hårde danske vejr. Dette sker ikke med en Berg model, da disse er designet til at klare flere år uden for.

Trampoline kant beskyttelse

Alle de materialer der bruges til Berg trampolinerne, er nøje udvalg baseret på sikkerhed og kvalitet. Alt lige fra de beskyttende stof omkring rammerne, til fjedrene og duen er udvalgt og designet med kvalitet i tankerne, netop for at de skal kunne holde til at stå uden for i flere år. Derudover er det også muligt at tilkøbe forskellige typer af trampolin covers, for yderlig beskyttelse om efteråret og vinteren hvor trampolinen typisk ikke bruges så meget.

Trampolin Fjedre
Alle fjedre i trampolinerne er elastiske og belagt med et lag af zink rustbeskyttelse, som gør at de forbliver fleksible selv efter flere år ude i haven. På mange billige trampoliner ser man typisk at fjerdne begynder at gå til eller ruste efter et par år, dette kommer ikke til at ske med berg modellerne.

Syningerne i duen er lavet med trekants huller, som hver er trådet 8 gange som sikre optimal styrke og sikkerhed.

Selve rammen på trampolinen er både rustbeskyttet på ydersiden og på indersiden, hvilket igen er med til at sikre en lang levetid på trampolinerne og sørger for at de også er sikre at bruge, selv efter 4-5 år.

Berg trampoliner er sjove at bruge

Alle er designet til at holde i mange år, så bruger kan få mest muligt sjov ud af dem. Både fra det øjeblik trampolinen bliver opsat i haven til mange år senere. At bruge en trampolin er sjov både for nybegyndere, men også for de mere øvede. Men en uovertruffen performance er Berg trampolinerne ekstra sjove at hoppe på.

• Alle trampoliner er testet på alle mulige måder, og efterfølgende forbedret igen og igen, for at komme så tæt på det perfekt hop som det er muligt.
• Der er flere forskellige Berg trampoliner, både til professionel brug, men også til dig som blot ønsker en trampolin i god kvalitet eller i et diskret design som børnene kan have sjov med i haven.

Hvad enten det er den store BERG Ultim Elite eller den lille Berg favorit, så er vi sikre på at du vil få rigtig meget glæde ud af din Berg trampolin mange år fremover. Dette er et valg som du bestemt ikke kan gå galt med.

Berg Ultim - den ultimate trampolin
Create your website with WordPress.com
Kom igang
%d bloggers like this: