Airtrack – den perfekte julegave

Elsker dit barn gymnastik, så kunne en Airtrack måske være den helt rigtige gave til din datter eller din søn. I langt de fleste gymnastikklubber her i Danmark, benytter de ofte Airtracks i forbindelse med træningen. Fordelen ved dette er at disse smarte gymnastikmåtter giver lidt hjælp til dine spring, så du som nybegynder har lettere ved at udføre og dermed lære nye spring. Til de mere erfarne gør Airtracken at der kommer mere højde og fart på ens spring, hvilket gør at du har mulighed for at lave nogle endnu sjovere og komplekse spring serier. Noget som ofte slet ikke er muligt uden en Air track.

Hvorfor give en Airtrack i julegave

Men hvad gaver det at have en Airtrack hjemme og hvorfor er det så god en julegave?
Det smarte ved at have sin egen Airtrack i hjemmet, er at du nemt kan tage den frem og træne lidt hjemme nu og da. Det er en rigtig god måde at træne enkelte spring som salto, baglands salto, flik flak osv. inden for eller ude i haven hvis du har pladsen til den.
Her ser vi ofte at Airtracken er noget som børnene leger og træner i fællesskab hvilket gør det til et rigtig sjovt stykke træningsudstyr. Et trænings udstyr som ud over at være sjovt at bruge også er rigtig god til at forbedre gymnastens evner.
Så er du en af de mange forældre der syntes deres barn bevæger sig for lidt, så kunne en Airtrack være en rigtig god måde at få dem væk fra sofaen på, og en af grundene til en Air track er en god julegave.

Læs også: Brug din Airtrack i haven

Størrelsen på Airtracken

Når du så har besluttet dig for at give dit barn en Airtrack i julegave, så kommer det svære valg – hvor stor skal den være? Skal det være den lille 10cm model eller den lidt større 10cm model? og hvor lang skal den være – en 3, 4 eller 5 meter Airtrack? og selvfølgelig det vigtigste, hvor mange penge er du ville til at bruge på en Air track?

Læs mere: Brug af Air Track til springgymnastik

Fordelen ved at købe den lidt større 20 cm model, er at du får endnu mere højde på dine spring når du bruger den, frem for 10 centimer modellen. Hvis dit barn ikke er ret gammel eller helt ny inden for gymnastik, så er en 10cm ofte den bedste Airtrack for barnet, men hvis det er tale om øvede gymnaster eller lidt ældre børn, så skal du nok op i en 20 cm model. Desværre stiger prisen også når man tager springet fra 10cm til 20cm.

Jo længere din Air Track er jo længere en spring serie kan du lave på den. Hvor de små 2.4 og 3 meter modeller er glimrende til at øve enkelte spring på, så er de for små til at du kan lave de mere komplekse spring eller større serier af spring. Her kan du med fordel vælge en 4-6 meter alt efter hvad dit niveau er, hvor meget plads du har, og hvad budget du har at gøre godt med. En 8 årig pige med 6 måneders erfaring inden for springgymnastik vi få stor glæde af en 4 meter, mens en 12 årig dreng der har sprunget i et par år, vil få langt mere ud af en 6 meter model.
Airtracks fås også i forskellige bredder, men de fleste er omkring 1½ meter bred hvilket er en passende brede til at man som regel ikke ryger ved siden af i en spring serie. Chancen for at man kommer ud af kurs og ender ved siden af Airtracken vokser i takt med at den bliver længere. Der for ser man også at nogle af de lange Airtrack modeller er 2 eller 2½ meter i bredden – hvilket gør dem ret sikre at bruge.

Kemi i Airtracks

På det seneste har der været en del snak om skadelige stoffer og phtalater i mange af de produkter vores børn bruger. Desværre er det også noget man ser i rigtig mange Airtracks hvilket er et ret stort problem da vores børns hud er i stor berøring med plastikken på Airtracken. Især de phtalater der typisk benyttes til at blødgøre plastikken med er noget som er under kraftig mistanke for at formindske even til at få børn.
Så når du køber Airtrack, så bør du sikre dig at den Air track du køber er fri for skadelige kemi og phtalater.

Nu burde du have en lille ide om hvad du skal være opmærksom på når du skal ud og købe en Airtrack til julegave.

Air track til børn - den bedste julegave de kan få.
Create your website with WordPress.com
Kom igang
%d bloggers like this: