Design a site like this with WordPress.com
Kom igang

Fordele ved at vælge en Berg Trampolin

En trampolin er ikke blot en trampolin, der er rigtig stor forskel når vi snakker form (rund, oval eller firkantet), størrelse, performance, pris, kvalitet og sikkerhed. Nogle trampoler har måske en rigtig god performance men elendig kvalitet eller forkert form, andre er billige men er så dårlige på kvalitet og performance. Berg trampoliner er rigtig gode på det meste, undtagen på prisen hvis du spørger mig. Alt det gør at det godt kan være lidt svært at finde den helt rigtige trampolin til dit behov. Nu om dage ser vi trampoliner i langt de fleste danske haver, så de er virkelige blevet populære her i 2020.

Høj kvalitet og sikkerhed

Trampolin hop er efterhånden blevet en ret stor sport her i Danmark. Og hvis du vil have noget af det bedste, så er en Berg trampolin mit bud på den bedste trampolin du kan købe hvis du er vild med sport, gymnastik eller idræt.

Grunden til at jeg fremhæver lige netop Berg trampoliner, er at her de virkelig gjort noget ud af deres produkter. Hver enkelte del i trampolinen er nøje udvalgt og testet så du får en trampolin, der ikke alene er af en rigtig god kvalitet, men som også kan tåle at stå ude i flere år uden at gå til eller ruste.

Læs også Hvorfor vælge en Berg trampolin

En anden stor fordel ved Berg trampoliner er sikkerheden. Her får du en kvalitets havetrampolin som ikke alene kan holde til børns hårde leg på den uden at bryde sammen, men også en model med ekstra tykke kantbeskyttere, ingen skarpe metal kanter du kan slå dig på eller andre problemer. Trampolinen er også rigtig tung på grund af de massive stålrammer, hvilket igen forhindre at den blæser væk – selv i kraftig vind.

Så er kvalitet og sikkerhed ting som du går op i, så får du faktisk ikke en bedre trampolin end dem du finder hos Berg.

Jo dyrere en model du vælger, jo mere er der kælet for netop sikkerheden og kvalitet. Til de fleste modeller er der endda muligt at købe 2 forskellige slags sikkerhedsnet, et standard net og et delux net. En anden fordel ved disse modeller er vægten. Det kan godt være det ikke føles som en fordel når du skal bære den hjem og stille op. Men du kan være sikker på at når det stormer så bliver den hvor du har sat den.

Berg Trampolin – Performance

Dyrker du trampolin som sport eller som træning inden for gymnastik, så er performance en vigtig faktor. Vil du have det bedste du kan få – så ligger Berg Trampoliner højt på listen. Deres mindre modeller som Berg Favorit er gode til børnefamilierne som gerne vil have en billig kvalitets havetrampolin. Deres mellem modeller som Sport Elite er gode til dem som ønsker lidt mere, men ikke vil smide over 10.000 efter en top model.
Skal du have den bedste performance så er en Berg Grand Champion eller Berg Ultim Elite et godt bud på en virkelige superb have trampolin hvor der virkelig er kælet for både performance, kvalitet, sikkerhed og udseende. Skal det være rigtig vildt, så overvej en aerowall til din Ultim Elite for at få en helt ny hoppe dimension på – det kan bestemt anbefales.

Som du kan se, så er der masser af fordele ved en Berg trampolin, men der er også ulemper.
Det kan til tider være svært at finde en dansk trampolinforhandler som har den model du er ude efter på lager, og mange gange er der 2-4 ugers levering på bestemte modeller. Den anden klare ulempe er prisen. Mange er ikke villige til at smide 6-8.000 efter en trampolin også selvom den både er Inground, flatground, har et fedt design eller høj sikkerhed. Men udover prisen, så syntes jeg personligt ikke der er noget som helst i vejen med Berg trampoliner – selv deres support er rigtig god, skulle du få brug for denne.

%d bloggers like this: