Design a site like this with WordPress.com
Kom igang

Gymnastik trampolin – hvilken model er bedst?

Dyrker du gymnastik, så elsker du med garanti også at hoppe på trampoliner. Men hvilke trampoliner er bedst til gymnastik og er der nogle modeller som vil falde ind under betegnelsen gymnastik trampolin? Lad os se lidt mere på nogle af de mere populære trampoliner som gymnaster ofte benytter.

Læs mere: Valg af Gymastik trampolin

Berg Ultim Elite

En virkelig god gymnastik trampolin er den store Berg Ultim Elite som kommer i en firkantet model. Den store fordel ved at vælge en firkantet trampolin, er at i modsætning til de runde trampoliner, har en mere ens hoppeflade, hvor de runde har det bedste bounce lige i midten. Berg Ultim trampolinen kommer i samme størrelse som de olympiske gymnastik trampoliner, hvilket er en fordel hvis du øver til konkurrence eller har planer om at træne til OL.
For mange gymnaster er en Berg Ultim Elite trampolin et virkelig godt valg på grund a formen, størrelsen, den høje performance og kvalitet. Og som noget helt unikt, kan du til den model tilkøbe en smart Aerowall som giver en helt ny dimension til trampolinhop. Dette er klart en af de bedste Berg trampoliner (og dyreste). Så vores anbefaling inden for en trampolin til gymnastik er Berg Ultim Elite FlatGround Sports.

Læs mere om: Berg Trampoliner

Berg Ultim Champion InGround

Den lidt mindre Berg Ultim Champion InGrounds. er med sin størrelse på 220 cm x 330 cm er rigtig god gymnastik model til de yngre gymnaster og en kommer med en rigtig fornuftig pris på under 5.000 kroner. Så er du ude efter en kvalitets havetrampolin med høj performance og sikkerhed, som kan bruges til både sjov og gymnastik, så er en Berg Ultim Champion et oplagt valg til de nye mindre gymnaster. De ældre og mere øvede vil nok stadig foretrække en større model, men til mange er dette en god kombination af pris, størrelse og ydelse. Her har du mulighed for at lave saltoer, skruer og alle de andre spring og samtidig får rigtig god højde på springene.

Er du til gymnastik, parkour, cheerleading så er en trampolin et godt redskab at træne dine spring på. Alternativt kan du overveje en Airtrack som også er glimrende til den slags træning, men du får ikke samme højde på springene på en Airtrack som på en trampolin.
Med redskaber som have trampoliner og Airtracks får du mulighed for bedre at øve de spring du ellers har svært ved, eller træne dem på en ny og sjovere måde. Jeg har set flere som har haft rigtig meget glæde ved en gymnastik trampolin, og efter blot et par ugers træning blevet en betydelig bedre gymnast. Så dyrker dine børn gymnastik eller elsker de hop og lej, så går man bestemt ikke forkert ved at investere i en god havetrampolin som f.eks. de populære Berg trampoliner til børn og unge.
undefined

%d bloggers like this: