Airtracks til gymnastik og sport

De fleste som dyrker en eller anden form for gymnastik ved hvad en Airtrack er, og langt de fleste gymnaster har også prøvet nogle af de mange smarte Airtracks. Men var du klar over at også inden for andre sportsgrene er Airtracks rigtig populære? Ikke så meget her i danmark, men i USA benytter de i stor stil Air tracks til en lang række andre ting end vi gør herhjemme. Dette kunne f.eks. være parkour, kampsport, springgymnastik eller leg. Lad os prøve at se lidt på nogle af de andre muligheder der er.

Læs også: Airtracks til haven eller hjemmet

Airtracks til parkour

Inden for parkour giver det også rigtig god mening at benytte en Airtrack. For det første er den noget blødere at lande på end et betongulv, men den ekstra bounce den giver, gør det nemmere at øve de mange spring man ofte benytter inden for parkour. Parkour er også en sport hvor man godt kan lide at vise sig lidt. Og her gør den ekstra højde fra Airtracken at du har mulighed for at lave nogle endnu mere spændende shows og opvisnininger, få det hele til at se en smule vildere ud, hvilket appelere til parkour udøvere.

Airtracks til Cheerleading

Cheerleading er en kæmpe sport i USA, men også i lille Danmark er vi så småt begyndt at få øjene op for denne sjove og underholdende sport. Cheerleading består af meget andet end at blot hoppe lidt rundt med et par pom pom’er og her begynder det så at give rigtig god mening at benytte en Airtrack til shows og træning. Der er masser af forskellige spring inden for cheerleading, og den ekstra effekt de får ved at benytte Airtracken gør det nemmere at læse disse spring, men også til shows kan du benytte den til at lave nogle mere spændende shows at se på. Jeg vil ikke udelukke at vi kommer til at se en del mere til cheerleading herhjemme, men det kommer nok næppe op på samme højde som i USA.

Læs også: Billig Airtrack til haven

Airtracks til Kampsport

Til visse typer af kampsport kan en Airtrack også bruges til at øge eller forbedre ens spring. F.eks. hvis du gerne vil have lidt ekstra højde på det flyvende spinning roundhouse spark, baglands salto spark eller hvad teknisk som nu giver mening i forhold til den kampsport du dyrker. F.eks. er der mange der dyrker Carpoeira (brasiliansk kampdans) som med fordel kan benytte Airtracks til shows og træning. Men ud over Carpoeira benyttes de også flittigt inden for Taekwondo og andre kampsporte.

Airtracks til leg

Airtracks kan også fint bruges til leg i haven. F.eks. en varm sommerdag kan man sprøjte lidt vand på den og benytte dem som en glidebane. Eller sætte dem samme med andre redskaber og bygge en gymnastik forhindringsbane. Der er rigtig mange eksempler på brug af Air tracks inden for sjov og leg hjemme i haven. Ofte ser vi at en flok venner samles med alle deres Airtracks og laver nogle rigtig sjove baner eller stabler dem oven på hinanden for ekstra bounce effekt.

Læs også: 4 meter airtrack

Der er mange muligheder ud over spring gymnastik med Airtracks, og dette er nok også en af grundene til at de er blevet så populære også uden for gymnastik foreninger og sportshaller. Det at man nu har mulighed for at træne hjemme i stuen eller ude i haven gør at Air tracks nu er noget som rigtig mange har i deres eget hjem, og kan bruge til gymnastik, cheerleading, kamsport, parkour eller leg.

Create your website with WordPress.com
Kom igang
%d bloggers like this: