Billig Airtrack til haven

Skal du bruge en billig Airtrack til haven så er det typisk en af de mindre Airtracks du er ude efter. Det kunne måske være meget fristende at købe en Airtrack 5 meter model frem for en Airtrack 3 meter model, men kan godt være flere grunde til at vælge de mindre frem for de større Air tracks.
Den første grund er prisen. De mindre modeller på 2.4 til 3 meter koster mindre end de større gør, hvilket er en god ting hvis du gerne vil spare nogle penge. Den anden grund til at de små Airtracks kan være bedre en de større, er pladsen. Det kræver ikke så meget plads at opstille en 3 meter, sammenlignet med en 5 meter model. Derudover er det også stor forskel på hvor nemt det er at opsætte en 6 meter model sammenlignet med en på 3. Er brugeren en 10 årige pige er det meget lettere for hende at opsætte sin lille 3 meter Air track, i forhold til en større og betydelig tungere 6 meter. En størrelse som ikke på plads i hjemmet, men i nogle tilfælde kan bruges i haven, hvis man har pladsen til det.

Eksempel på en billig Airtrack – FlipZ

Airtrack Tilbud

En anden måde at få en billig Airtrack på, er ved at finde et godt tilbud på en. Der er ofte der er nogle rigtig gode tilbud hos mange af de større forhandlere, især omkring jul og januar, her kan mange ofte gøre et godt køb og få en rigtig billig Air track. Hvis du kan vente til Black Friday, er der også tit nogle store penge at spare på Airtracks. Ofte ser vi tilbud på helt op imod 40% på udvalgte modeller.

Airtrack Brugt

Du har også mulighed for at spare en del på din Air track ved at købe en brugt model. F.eks. ved at lave en søgning på brugt Airtrack til salg. Her kan du nemt finde dem til 40-50% af hvad en ny koster. Er den i god stand, og har den gamle ejer passet godt på den kan det være et godt køb. Men ofte er standen ikke helt hvad man forventede eller der er skjulte skader på den, og så er besparelsen desværre så stor som man måske havde håbet på.

Mini Airtrack til hjemmet

En af de billigste Airtracks, er de små mini modeller til hjemmet. De er typisk 2.4 meter og passer derfor ind i de fleste danske hjem, eller ude i haven når det er vejr til det. En Airtrack mini er god til at komme i gang på. Her har du mulighed for at øve eller lære de forskellige spring på en Air track som koster en brøkdel af hvad en Airtrack pro koster. Så kan du altid om et år, hvis interessen stadig er der, sælge den brugt og opgradere til en større 4 til 5 meter Airtrack. Denne vil typisk være for stor til hjemmet, man har man plads i haven er dette en model som er rigtig god.

Air track eller trampolin?

Nogle foretrækker stadig en klassisk trampolin til haven, frem for en Airtrack, da trampolinen er nemmere at komme i gang med, og for mange derfor mere sjov i starten. Men alt for ofte ser man at børnene bruger trampolinen meget de første par måneder og derefter mindre og mindre. Ved Airtracken er det ofte omvendt. Hvor de bruger den lidt i starten, og i takt med at de bliver bedre og bedre benyttes den mere og mere.

Create your website with WordPress.com
Kom igang
%d bloggers like this: