Design a site like this with WordPress.com
Kom igang

Berg trampoliner til gymnastik

Elsker du gymnastik spring, tumbling eller bare at hoppe trampolin? Så bør du overveje at anskaffe en Berg trampolin til gymnastik træning eller blot lidt ekstra sjov ude i haven. Grunden til at jeg her anbefaler Berg trampoliner frem for et af de mange andre brands, er at de lige er klasse over resten hvis du spørger mig. Både når det kommer til ydelse, men også kvalitet og sikkerhed. Desværre også når det kommer til prisen, da en Berg ofte koster lidt mere end mange andre mærker inden for trampoliner. Får mere information om denne type trampolin læs vores artikel om Berg Trampoliner

Hvorfor træne gymnastik på en trampolin?

Men hvorfor overhoved bruge en trampolin frem for en Airtrack eller gymnastik måtte når du træner spring? Jeg kan i perioder bedre lide at spring på trampolin frem for Airtracks, da du får lidt mere højde på trampolinen hvilket jeg syntes er vildt fedt. Du kan på et højt hop sammensætte flere forskellige spring i et hvilket du ikke helt har mulighed for på samme måde en på gymnastik måtte, og kun til nøds på en Airtrack. Er man stadig i den fase hvor man gerne vil være de forskellige spring kan en gymnastik trampolin også fint bruges som et redskab til at hjælpe. Netop fordi du nemt kan komme 1-2 meter oppe i luften på en trampolin, så er det meget nemmere at træne et spring du gerne vil lære, du lander også noget blødere på en trampolin de gange springet ikke lykkes. Nogle syntes måske det er lidt snyd, men faktum er at du har nemmere at træne et nyt spring på trampolinen, og derefter kan du så gå over og træne det på din Airtrack, som også giver et boost og gør det nemmere at udføre springen. Til sidst vil du så, med nok øvelse, også være i stand til også at udføre det på en almindelig gymnastikmåtte, og så kan du tilføje endnu et spring til dit repertoire.

Bruger du en gymnastik trampolin som en del af din gymnastiktræning, så vil du med garanti kunne se forbedringen noget hurtigere end hvis du træner uden brug af trampolinen. Derfor kan jeg klart anbefale at man bruger sin havetrampolin hvis man træner gymnastik, og har man ikke en sådan, så brug en Airtrack da denne også giver en stor mængde hjælp til dine spring.

Det var lidt om hvorfor du bør ever en Berg trampolin til gymnastik. Nu har du en lille ide om hvilke fordele der kan være ved at kombinere gymnastiktræning med trampolinhop og hvorfor de to ting passer så fint sammen.
Brug for mere læsning inden for trampoliner og Airtracks?

Berg trampoliner til hjemmebrug og spring
Kan det betale sig at sælge en brugt Airtrack?
Kan du træne mere ved brug af massage?
Trampolin træning og springgymnastik
Sport og fitness – find den rette webshop%d bloggers like this: