Design a site like this with WordPress.com
Kom igang

Billig trampolin – spild af penge?

Vi ser ofte at folk der skal ud og købe deres første trampolin typisk går efter en billig trampolin. Men er det nu også den bedste løsning, eller kan det bedre betale sig at betale lidt mere for en kvalitets model som eksempelvis en Berg trampolin?

Læs mere – Valg af sportsudstyr til træning

Fordele ved at købe en billig trampolin

Det er selvfølgelig en stor fordel ved at købe en billig trampolin og det er at du spare penge. For mange er der en stor forskel på om du skal smide 2000 for en trampolin eller 4.500 kroner. Dette betyder især noget hvis du er usikker på om dit barn overhoved kommer til at bruge trampolinen eller om det blot er en fiks ide han eller hun lige har fået. Eller endnu værre, hvis du selv syntes at nu skal børnene være lidt mere aktiv, og så køber en trampolin til dem. I dette tilfælde kan det være lidt skræmmende at skulle bruge alt for mange penge på en trampolin som du inderst inde tvivler lidt på de overhoved kommer til at bruge. Så en måde at teste det af på kan være ved at købe en billig trampolin og se om det overhoved er noget de kommer til at bruge.

En anden fordel ved at starte billigt ud, er at du ikke vil være helt så øm over for den. Køber du en 8.000 kroners Berg trampolin, så er du mere opmærksom hvordan de bruger den, hvor mange der hopper på den, og om konen køre ind i den med plæneklipperen osv. En billig model er man ofte lidt mere ligeglad med.

Læs mere – Hvilken type sport skal du vælge hvis du elsker trampolin spring

Fordele ved at købe en kvalitets trampolin

Den helt store ulempe ved en billig trampolin er typisk kvalitet og performance ikke er på niveau med det du får fra en god trampolin. Bruger du lidt ekstra på f.eks. en Berg trampolin, så vil du ikke alene få en trampolin der holder i mange flere år, men også en trampolin som er sjovere at bruge, hvilket gør at børnene ikke så hurtigt bliver træt af den. En anden grund til at overveje at bruge lidt ekstra på trampolinen, er at du får mere sikkerhed for pengene. Bedre og tykkere kantbeskyttelse, mindre chancen for at den ruster og du kommer til skade osv. Så hvis sikkerheden også betyder noget, så lad være at købe en billig trampolin. Det med at en god trampolin er sjovere at bruge, er heller ikke noget du bør undervurdere. Hvor man ofte ser at børnene bliver trætte af at hoppe på den billige efter en måned eller 2, så ser man ofte at dem som har en god trampolin med stor sandsynlighed kommer til at bruge den meget mere. Fuldstændig på samme måde som med en Airtrack.

Læs mere – Sådan vælger du den rigtige Berg trampolin

Men hvad skal man så vælge? Den billige trampolin eller en af de dyre North eller Berg trampoliner? Mit råd vil være, har du råd til det så køb en god model fra starten. Ingen grund til at spilde penge på en billige trampolin, så du måske allerede kommer til at bytte ud næste sommer. Er det småt med penge, så er en billig model stadig bedre end slet ingen trampolin. Det samme hvis du tvivler en del på om de overhoved kommer til at bruge den, så giver det heller ingen mening at smide 7.500 efter en Berg champion og efterfølgende samme beløb på at få den gravet ned i haven.

Så ja i mange tilfælde vil en billig trampolin være spild af penge.

%d bloggers like this: