Design a site like this with WordPress.com
Kom igang

Køb trampoliner lokalt eller i en webshop?

Du står og mangler en god ny trampolin, men skal du købe den online i en af de mange webshops derude eller købe den i en af de lokale butikker? En problemstilling som mange af jer sikkert har stået i. Lad os prøve at se lidt på fordele ved at købe lokalt – kontra at købe i en online webshop.

Læs mere: Hvilken webshop til salg af sportsudstyr?

Fordele ved at købe trampoliner i en webshop

Der kan være en hel del fordele ved at købe i en online webshop frem for i en almindelig butik. For det første er udvalget online ofte langt større end når du køber i en butik. Er det f.eks. en Berg trampolin du er ude efter, så har de måske 4-5 modeller i sportsbutikken, mens de i nogle af de større online butikker nemt kan have 20-30 forskellige trampolin modeller. Så chancen for at finde den helt rigtige trampolin, er noget større over Internettet. Konkurrencen online er også typisk betydelig større end den vil være lokalt. Dette afspejles ofte i prisen, så der kan nemt være 500-1.000 kroner at spare ved at købe trampolinen over nettet. Du spare også køreturen, slipper for at stå i kø, og kan nemt og hurtigt se hvad andre skriver om den model du har kik på. Personligt bruger jeg produkt anmeldelser i stor stil når jeg køber lidt større ting i webshops. Ikke kun på den webshop jeg lige er inde på, men også hvad folk ellers skriver om produktet ude på Internettet. Det er typisk lidt mere troværdigt, en hvad en sælger står og fortæller i den lokale sportsbutik.
Det var lidt om hvilke fordele der er ved at handle online, lad os se lidt på hvilke fordele der så evt. kan være ved at købe lokalt.

Læs også: Billig online butik til idræt og fitness

Fordele ved at købe trampoliner i den lokale butik

Der er selvfølgelig også en del fordele ved at undlade at købe i en webshop og i stedet købe din trampolin i den lokale butik. Jeg er typen der godt kan lidt at prøve tingene inden jeg køber, eller i det mindste røre ved og mærke kvaliteten. Noget som desværre ikke er muligt online. Skulle jeg købe en ny trampolin, så ville jeg nok tage ud og prøve den. Der er jo ret stor forskel på de forskellige modeller, og det er ikke altid at det nødvendigvis er den dyreste man selv syntes er den bedste. Jeg er også lidt tilhænger af man støtter de lokale butikker, frem for de store online webshop butikker. Lidt for mange handel er efterhånden flyttet online hvilket godt kan være lidt en skam. En anden kæmpe fordel ved at købe den lokalt, er at du kan få med den med samme dag og komme i gang med opsætningen af den. Køber du over nettet kan det godt gå flere dage inden den kommer. Derudover skal du i mange tilfælde også betale en mindre formue i levering. Nogle steder har jeg set fragtpriser på helt op til 500 kroner for levering af en større Berg trampolin. Jeg køre gerne 20 minutter ned til det lokale shopping center for at spare de 500 kroner. og får at kunne få trampolinen med samme dag. Noget som for mig også er vigtigt, da jeg ikke er den tålmodige type.

Læs også: Er disse trampoliner virkelig de bedste?

Det var en lille smøre om fordele og ulemper ved at købe trampoliner lokalt og online. En problem stilling jeg selv stod her for lidt tid siden da vores gamle trampolin skulle udskiftes efter flere års flittig brug. Jeg valgte dog til sidst at købe online, simpelthen fordi den model jeg gerne ville have – ikke var til at finde lokalt nogle steder. Det ene sted kunne de dog godt bestille den hjem, men så snakkede vi op til 1½ måned inden de fik den hjem, og det var alt for langt tid at vente.

%d bloggers like this: