Design a site like this with WordPress.com
Kom igang

Hvilken Airtrack skal du give i julegave?

Er du på udkik efter den bedste julegave til dit barn eller barnebarn så kunne en Airtrack jo være det oplagte valg. Ikke alene er en Air track det ultimative træningsredskab til alle dem som elsker gymnastik, men også et godt alternativ til en trampolin for dem som ikke nødvendigvis dyrker sport. Men er du ikke helt inde i Airtrack universet, kan det være lidt svært at vælge den rigtige model. Så her kommer et par råd som kan gøre det lidt nemmere for dig at vælge den bedste model hvis du overvejer at give en Airtrack i julegave.

Læs mere: Sådan finder du en billig airtrack til hjemmet

Størrelsen på Airtracken

Størrelsen er en af de vigtigste ting når du køber en Airtrack. For det første er det vigtigt at du vælger en størrelse som passer der hvor den skal bruges. Skal den bruges inden for, nytter det f.eks. ikke at købe en 5 meter model, hvis der kun er plads til en 3 meter. Det er typisk den fejl som mange laver når de køber deres første Airtrack. Det næste du skal overveje når vi snakker størrelse på Airtracks, er højde og længde på den. Generelt siger man at jo ældre brugeren er, og jo dygtigere vedkommende er til at lave forskellige typer af spring jo større en Airtrack skal de have. Tykkelsen på Airtracken har betydning for hvor højt man kan spring på den, og længde er afgørende for hvor mange spring du kan sammensætte i en serie. Køber du f.eks. en 3 meter model til en erfaren gymnast, så vil vedkommende højst sandsynligt blive træt af den ret hurtigt. Køber du en 5 meter, 20 cm model, så vil han eller hun få stor glæde af den mange år fremover.

Læs mere: Hvorfor købe en GymPlay Airtrack?

Kemi i plastikken

Airtracks er jo relative bløde og alligevel slidstærke. For at opnå den kombination benytter langt de fleste Airtrack producenter ftalater til at blødgøre plastikken. Dette på trods af de fleste ftalater er ulovlige at bruge i Europa da det er bevist de er temmelig hormon forstyrrende og kan f.eks. lede til barnløshed. Desværre er kontrollen på dette område temmelig mangelfuld og derfor sælges der stadig i stor stil Airtracks som indeholder disse skadelige ftalater. Derfor kan du også være sikker på at de mærker som sælger Airtracks nok skal gøre opmærksom på det hvis deres er produceret uden brug af ftalater. Produktionen af kvalitets Airtrack uden brug af ftalater, er noget mere krævende og dermed dyrere end ved blot at tilsætte ftalater til plastikken. Derfor kan du også være helt sikker på at de billige Airtracks indeholder de skadelige ftalater (og i nogle tilfælde anden skadelig kemi). Så har du råd til det, så kig efter en Airtrack som er fri for giftig kemi, det vil du bestemt ikke fortryde. Ting som Airtracks er ofte i tæt kontakt med børns hud og så er det at det begynder at blive et problem.

Prisen på Airtracken

Snakker vi julegaver, så er der næsten altid et maksbudget du har at bruge til at en evt. Airtrack for. Her er det så at tingene ofte begynder at blive lidt kompliceret. For du vil jo gerne have en Airtrack der er stor nok til at brugeren ikke bliver træt af den efter et par måneder, og samtidig vil du selvfølgelig også have en som er fri for giftig kemi og så er du lige pludselig over hvad du gerne vil give for en god model. Hvad gør man så? Er det til julegaver er du heldigvis lidt bedre stillet. F.eks. er der næsten altid gode tilbud på Airtracks til Black Friday, hvor du kan spare 20-30% på udvalgte modeller. Så her har du faktisk mulighed for at få en kvalitets Airtrack til en pris som er noget under det normalle. Der er også rigtig mange forhandlere af Airtracks og gymnastikudstyr som køre forskellige former for julesalg hvor du igen har mulighed for at gøre en god handel og få en kvalitets model til en skarp pris.

Det var lidt om hvad du skal overveje hvis du står og gerne vil give en Airtrack i julegave.

%d bloggers like this: