Design a site like this with WordPress.com
Kom igang

Overvej en nedgravet trampolin til haven

Langt de fleste af os er ikke glade for at have en stor og grim trampolin stående ude på græsplænen, og vælger derfor ikke at anskaffe sig en trampolinen. Dette på trods af at børnene ville elske at have en. Men kan selvfølgelig vælge at købe en Airtrack frem for en trampolin, da denne kan pakkes sammen efter brug og gemmes væk, men hvad så med alle børn som kun ønsker sig en havetrampolin at hoppe på?
Her kan løsningen måske være en nedgravet trampolin til haven. For mange et fint alternativ til de populære Airtracks.

Læs mere – Hvilken Air track skal du vælge?

Nedgravet trampoliner til haven

Nu om dage – her i 2021 – er næsten halvdelen af de trampoliner der sælges modeller som kan graves enten helt eller delvis ned i haven.
Fordelen med en nedgravet trampolin er at du ikke længere skal se på en stor og klosset trampolin ude på græsplænen. Du ligger nærmest ikke mærke til den længere og den blender fint ind med plænen. En anden stor fordelen er at den er meget mere sikker at hoppe på, især hvis du er typen som ikke benytter dig af sikkerhedsnet.
Ulempen der imod, er at du ikke umiddelbart kan flytte den rundt efter behov eller hvis du får brug for at placere den et helt andet sted. Det at grave den ned er også et større arbejde som kan tage adskillige timer for de fleste, eller blive en dyr fornøjelse hvis du skal betale dig fra det. Og har du ikke mulighed for at sprede alt det opgravet jord ud i resten af haven, så skal du også døje med bortskaffelse af dette hvilket igen kan blive ret dyrt.
Det kommer ofte bag på mange hvor stor en opgave det faktisk er at få gravet sin trampolin ned.
Men lad os kigge på 2 af de mest almindelige typer for dig som er interesseret i en nedgravet trampolin til haven.

Læs mere – Vælg en trampolin eller airtrack til haven?

Berg inground trampolin

På en indground trampolin er kanten af trampolinen placeret over jorden. Dette gør at du ikke behøver grave helt så dybt og det giver samtidig mulighed for at benytte et sikkerhedsnet. Noget som ikke er umuligt på en flatground. Prisen er ofte også lidt billigere end flatground modellerne. Så er budgettet en vigtig faktor, så er en inground måske det bedste valg du kan gøre.

Berg flatground trampolin

Hvis du er ude efter en høj kvalitets trampolin som flugter med græsplænen og gør at den blender godt ind i græsplænen, så er en Berg flatground det bedste valg du kan gøre. Køber du en model i grøn, så vil du i mange tilfælde nærmest ikke ligge mærke til at du har en trampolin i haven. Den at den flugter med jorden gør også at skulle man hoppe forkert og lande uden for trampolinen, så er chancen for at komme til skade, meget mindre end hvis du falder ned fra en over en meter høj model. Det gør ret ondt kan jeg så fortælle.

Læs mere – Hvilken trampolin bør du vælge?

Vi har set at over de sidste 2-3 år er interessen for nedgravet trampolinen steget ret voldsomt. Ikke kun fordi de er mere sikre eller du slipper for et grimt sikkerhedsnet, men hovedsageligt fordi de ser meget pænere ud i din have.

%d bloggers like this: