Design a site like this with WordPress.com
Kom igang

Ekstraudstyr til Airtracks

Vil du gerne have det maksimale ud af din Airtrack så bør du overveje at købe lidt ekstraudstyr til den. Vær dog opmærksom på at ikke alle typer af Airtracks understøtter alle former for ekstraudstyr. Typisk kræver det at der er velcro de rigtige steder på Airtracken for at kunne tilkoble ekstraudstyr stabilt. Men lad os se lidt nærmere på nogle af de ting du typisk kan tilkøbe til din Airtrack og hvilke fordele det evt. giver dig.

Læs mere om hvorfor du bør købe en billig Airtrack

Landingmats

En landingmat er en nem måde at forlænge sin Airtrack på, da du har har mulighed for at lande på denne ekstramåtte efter sidste spring frem for at skulle lande på selve Airtracken. Dette giver dig omkring 2 meter mere plads at springe på, så du på den måde for mulighed for at udføre endnu flere spring i en serie. Til nybegyndere vil dette ikke være så relevant, men til de mere øvede er dette en glimrende tilføjelse hvis du ikke ønsker at opgradere Airtracken til en længere model eller vil have muligheden for at træne på en kort Airtrack inden for, og have lidt mere plads at folde dig ud på når du træner udenfor.

Incline mat

For nogle, især de yngre eller helt uerfarne kan en kant på 10-20cm virke lidt voldsom at skulle op på når man kommer løbende. Her vil det give god mening at gøre overgangen mere blød ved at tilkoble en incline mat som man undgår en hård overgang. Dette gør det noget nemmere for nye at komme i gang med at bruge Airtracken ordentligt og får mange til at føle sig lidt mere trygge ved den. Dette ekstraudstyr giver dig også et mere flydende tilløb, så du kan få ekstra længde og mere fart på dine spring.

Springboard

Et springboard er et meget alsidigt stykke ekstraudstyr. Du kan placeret der i starten af Airtracken eller bagved den, oven på den eller bruge det som et stand-a-lone træningsredskab. Springboarded bruges ofte til at forlænge en Airtrack med. Enten fordi man ikke ønsker at bruge penge på at opgradere sin Airtrack med en ny og længere. Eller også fordi man ikke altid har pladsen til at bruge en længere Airtrack, men gerne vil have muligheden nogle steder, som f.eks. ude i haven.

Springboardet giver dig både et længere tilløb og en længere springbane som gør det endnu sjovere at benytte sin Air track.

Du har også mulighed for at sætte springboardet oven på din airtrack og på den måde bruge det som springbræt til at booste dit afsæt og få endnu mere højde på dine spring. Eller blot bruge det separat til at øve stående spring såsom flikflak eller baglæns salto ude på græsplænen.

Jeg vil umiddelbart sige at et springboard, nok er det bedste ekstraudstyr du p.t. kan få til din Airtrack.

Airbarrel

Har du svært ved at lave flikflak, kraftspring, saltoer osv. Så kan du med en Airbarrel nemt og sikkert træne denne type spring på din Airtrack. Den hjælper lidt på samme måde som din gymnastik træner vil hjælpe dig til træningen, og er et rigtig godt redskab til at komme hurtigt i gang med at kunne udføre alle de svære spring.

Det var lidt om nogle af de mest populære typer af ekstraudstyr du kan få til dine Airtracks. Alt sammen noget som kan være med til at gøre det endnu sjovere og mere effektivt at bruge Airtracken, eller forlænge tiden du kan bruge en lille Airtrack i.

%d bloggers like this: